Fiets ook voor Kinderfonds Franniez!

0 fietsers steunen ons voor € 0,-
Kinderfonds Franniez

Kinderfonds Franniez

Waarom is het belangrijk dat je voor ons in actie komt?

Kinderen horen niet in een ziekenhuis. Toch is dit de dagelijkse realiteit voor zo'n 80.000 chronisch zieke kinderen. Prikken, medicijnen, operaties, ziekenhuisopnames, het is dagelijkse kost voor hen. Voor deze kwetsbare groep hebben de vrijwilligers van Kinderfonds Franniez een verzamelsysteem ontwikkeld. Dit biedt ernstig chronisch zieke kinderen houvast om over een aandoening en behandeling te praten. Troost na vervelende ervaringen en moed voor alles dat nog volgt. Om dit verzamelsysteem te kunnen implementeren is veel geld nodig. Het "Franniez" verzamelsysteem bestaat uit twee delen. Het eerste deel is een spiraal met treden, de Franniez. Bij iedere interventie krijgt het kind de daarbij behorende Franniez sticker die zij op een Franniez trede kunnen plakken. Zo vertelt iedere Franniez-spiraal een eigen verhaal. Het verhaal van zijn of haar ziekte en behandeling. Dit resulteert in een kleurige spiraal, het DNA profiel. Het tweede deel van het Franniez systeem is een digitaal dagboek op het afgesloten deel van onze website. Hier kan het kind of de ouders een dagboek bijhouden met bijvoorbeeld foto's. Ook is er een mogelijkheid voor contact met lotgenoten om ervaringen te delen.

Wat doen wij met de opbrengst van jouw actie?

Kinderfonds Franniez wil dat uiteindelijk voor ieder chronisch ziek kind Franniez beschikbaar komen en wil daartoe de komende jaren het verzamelsysteem in alle Nederlandse ziekenhuizen aanbieden. Om dit te kunnen financieren is er veel geld nodig. Uw steun kan dit mooie project vooruit helpen.


De stichting is volledig afhankelijk van giften van particulieren en bedrijven. Met mensen die een sportieve prestatie gaan leveren en daarbij geld werven voor Kinderfonds Franniez zijn wij dan ook zeer blij.

Contactgegevens

Kinderfonds Franniez

E-mail: martin.vreeken@franniez.nl
Website: https://www.franniez.nlWij fietsen voor Kinderfonds Franniez